Planeta Festival

Nyheter

Vilken artist vill du se på festivalen 2018?

Har du en favoritartist som passar i programmet nästa år? Då kan du påverka att just den artisten blir bokad. Valet är ditt!

2018 presenterar vi Publikens Val. Det innebär att du har chansen att vara med och bestämma vilken musik- eller dansartist som ska vara med i programmet nästa år. När du har gjort ditt val kommer du att få uppdateringar via mejl och här på hemsidan.

Gör ditt val via webbformulär senast 31/12 2017. 

 

***************************************

WHO DO YOU WANT TO PERFORM AT PLANETA FESTIVAL 2018?

2018 we’ll present The Audience Choice in Planeta Festival’s program. Here is your chance to take part in the decision process of the program of our festival next year. Suggest an artist, music group, dance company that you would like to see performing at our festival. You will be updated about the process by email and on our web page. 

Make your choise via the webbform. Deadline 31th of December 2017.