Planeta Festival

Nyheter

Nominera till Planetapriset

Nu kan du nominera en artist eller arrangör som med musik, dans eller på annat sätt inspirerar till ett mångkulturellt samhälle. Planetapriset 2018 delas ut på festivalens invigning, 31 oktober, på Café Hängmattan. Du nominerar genom att fylla i webbformuläret länkat i denna nyhet. 

Årets Inspiratör 2018 kan exempelvis vara ett band som musikaliskt inspirerar, artist  inom dans och musik som inspirerar med sin konstnärliga verksamhet, en arrangör som skapar möjligheter till musik- och dansupplevelser och inspirerar till möten, en kompositör som inspirerar med nyskriven musik, med folk- och världsmusik och dans som utgångspunkt, eller någon som i offentlig debatt inspirerar till eller har lösningar på hur vi skapar inkluderande mötesplatser i ett flerkulturellt samhälle.

Pristagaren ska vara verksam i Västra Götalandsregionen.

Nominera årets pristagare här, senast 9 oktober

Eventet: Invigning: Quarttango och Planeta Pris 2018

Tidigare pristagare:
2017- David Bäck
2016 – Gloria Esteban
2015 – Zana Muhammad
2014 – Erika Risinger
2013 – Ahmad al Khatib

Planetapriset delas ut av Folkuniversitetet Göteborg och Planeta Festival.