Festivalbaren på Oceanen

Varje festivalkväll samlas publik och artister på Ocenaen vid Stigbergstorget för att mingla och jamma. ‪I år förläggs festivalbaren till nyöppnade Restaurang Oceanen vid Stigbergstorget i Göteborg. Alla är välkomna att njuta av dans, mat, dryck och musik från hela världen. På scen står World Music Culture Club med nya och gamla vänner. Räkna med överraskningar från festivalens alla hörn, jam, djs, ett varmt dansgolv och en svalkande trädgård.

Varje kväll på festivalpuben ges en konsert till minne av ebolans offer i Västafrika. Klockan 21:00 framför musikern David Oumar med band en egenkomponerad låt till minne av sin syster och alla ebolans offer i Västafrika. David Oumars syster, Fatim Louise, var endast 21 år när hon tidigare i år i sitt hemland Guinea insjuknade och dog i sjukdomen. Under kvällen samlar vi in pengar till hjälp för att stoppa spridningen av sjukdomen.

‪World Music Culture Club:
 David Bäck – voc/piano, Tobias Grim – gitarr, Stefan Bergman – bas, Johan Jansson – trummor

‪Djs: Daniel Lemma, Dj Said/ Club Barbès m fl

Onsdag 29 okt – lördag 1 nov från 17.00
Restaurang Oceanen, Stigbergstorget
‪Fri entré alla kvällar utom till konserten med Ale Möller Trio, torsdag 30 okt 19.00. Biljetter pusterviksbiljetter.se eller ticnet.se
Arrangör: World Music Culture Club och Oceanen

Foto: Peter Lloyd