Planeta Festival

Nyheter

Vill du bli festivalens konferencier?

I samarbete med Folkuniversitetet ger Planeta Festival en kurs för dig som vill lyckas som konferencier. I kursen ingår att presentera en av programpunkterna på festivalen 31 oktober – 4 november.

Kursen vänder sig till dig som vill öva konferencierens eller toastmasterns uppgifter och roll praktiskt. Du övar dig i att uppträda och entusiasmera, i en kreativ och tillåtande miljö. Introduktion till röstanvändning, kroppsspråk, teater/scenframställning och inblick i retorik är också något du får med dig innan dina nyvunna färdigheter prövas i en presentation, av ett evenemang på Planeta Festival.

Kursstart 1 oktober.

För mer information och anmälan.

Bilden ovan: Jörgen Wade, från invigningen 2017, på Oceanen. Foto: Nadim Elazzeh