Flat Preloader Icon Hämtar festival

Konsert & Workshop: Open stage med World Music Culture Club och workshop i TikTok, K-pop + Hiphop-kollektivet GANGSHEBANG

2 november
15.00-20.00
House of Possibilitas
Fri Entré

Välkommen till en fullspäckad dag på House of Possibilitas! Under dagen finns möjlighet att delta i workshops i TikTok, dansa K-pop samt skapa beats med Hiphop-kollektivet GANGSHEBANG.
På kvällen tar World Music Culture Club över och skapar feststämning med Burnstein Orchestra, The Music College, elever från Algebraskolan samt somaliska dansgruppen Cissi!

Hålltider för dagen:

16.00-17.30
Lär dig dansa K-pop

Mer info kommer snart

16.00-17.30
HÄNG MED HIPHOP-KOLLEKTIVET GANGSHEBANG OCH TESTA ATT GÖRA BEATS

Det senaste året har namnet GangShebang spridit sig som en löpeld. Tjejkollektivet drivs av artisten Peshi som själv har varit aktiv i den svenska hiphop-scenen sedan slutet av 90-talet. Med 20 år på nacken samt ett eget skivbolag sedan 22 års ålder bestämde hon sig för att skapa en plattform för nya generationens hiphop-tjejer. GangShebang skapar utrymme för tjejers utveckling inom hiphop och musikproduktion. En fristad där samhällets övriga normer och förväntningar inte begränsar det kreativa. Idag är GangShebang-armén 70 tjejer stark, redo att ta över hiphop-sverige. Är du intresserad av att hiphop och musikproduktion? Kom förbi och prata med medlemmar från GangShebang och testa på att göra beats!

16.00-17.30
PROVA PÅ ATT SPELA IN DIN EGEN PODD
Kom och få en introduktion till hur det går till att spela in en podcast! Ni kommer att få testa ljudteknik, få massa tips och lära er mer om till exempel volymkontroller, mikrofoner och pads med ljudeffekter och jinglar.
Efteråt är det möjligt att få med sig sin inspelade podd i en ljudfil och om ni vill fortsätta så hjälper vi er att komma igång med att starta er egen podd.

16.00-20.00
Tik tok

Möt content creatorn bakom TikTok-kontot @Multistandstuff! På mindre än en månad fick hon 50k följare, hundratusentals likes och över 10 miljoner visningar.

Hon kommer att lära ut alla sina heta tips på hur DU kan bli viral på TikTok!

18.00-20.00
Open stage med World Music Culture Club, The Burnstein Orchestra, The Music College + Algebraskolan.

The Burnstein Orchestra är Kulturskolan i Angereds partyband deluxe!

27 st svängiga och sköna ungdomar som aldrig förstått begreppet ”less is more”.
Tillsammans med elever från Algebraskolan bjuder man in till en kväll i rytmen och svängets tecken! Under konserten kommer även somaliska dansgruppen Cissi dansa loss!

Övriga medverkande:
Avin Omar
Avin  är sångerskan med många strängar på sin lyra. Under sin uppväxt i  Kurdistan influerades hon tidigt av musiken som fanns i hennes närhet,  såsom turkisk, arabisk, grekisk och persisk musik. 

Rubem Farias
En av de mest respekterade basisterna i Brasilien som för närvarande bor i Stockholm. Rubem Farias har arbetat med flera brasilianska artister, såväl som internationella artister i olika delar av världen.

David Bäck
Som musiker är David Bäck en självklar och starkt lysande stjärna. Han har gjort musiken till en mångkulturell mötesplats. David inspirerar till  hur vi tillsammans kan skapa ett
samhälle och en värld som inkluderar  oss alla. Det blir en klubb fylld av överraskningar, improvisation och gemenskapArrangör: World Music Culture Club, Studieförbunden i samverkan, House of Possibilitas, HSM, Angered kulturskola


Arrangör: World Music Culture Club, Studieförbunden i samverkan, House of Possibilitas, HSM, Angered kulturskola
Adress: House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa